Macedonia

„Вајмарската тројка“ во Скопје со порака дека сега е време за исчекор кон ЕУ, опозицијата остана на ставот против уставни измени

Поддршка на Македонија за продолжување на евроинтеграцискиот пат и пораки до опозицијата да поддржат уставни измени упатија вчера од Скопје

Прочитај повеќе »