ЕВН Соопштенија

Дел од центарот на Скопје утре без струја

– Корисниците од „Кеј 13 Ноември“, делот кај паркингот „Холидеј Ин“, потегот околу „Кеј 13 Ноември“, булеварот „Кочо Рацин“ и улицата „Мирче Ацев“, дел од улицата „Мирче Ацев“ и семафорите на крстосницата кај „Веро Џамбо“ […]

ЕВН Соопштенија

Дел од општините Центар, Аеродром и Карпош утре без струја

– Дел од корисниците од улицата „Пролет“ со бр.11, 13 и 15 во Општина Центар, како и делот од корисниците од булеварот „3-та Македонска бригада“ кај ресторанот „Виолина“ и бараките на Водостопанство до ТС Југ […]

ЕВН Македонија со нов проект „ЛОСТ“ за стипендирање на  студенти од семејства со ниски месечни приходи - МИА
ЕВН Соопштенија

Без струја утре дел од корисниците од Центар и Ѓорче Петров

Без струја утре ќе бидат дел од корисниците од општините Центар и Ѓорче Петров поради веќе закажани технички зафати. Во време од 9 до 14 часот без електрична енергија утре ќе останат корисниците од улица […]

ЕВН Македонија со нов проект „ЛОСТ“ за стипендирање на  студенти од семејства со ниски месечни приходи - МИА
ЕВН Соопштенија

Без струја утре дел од корисниците на Аеродром

Заради технички зафати во дистрибутивната електромрежа,  електрична енергија утре од 8 до 13 часот ќе немаат корисниците од дел од ул. „Мите Богоевски“ во општина Аеродром, Од 10 до 14:30 часот  утре струја ќе немаат […]

ЕВН Соопштенија

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат делови од Зелениково и Студеничани. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 13 часот без струја […]

ЕВН Соопштенија

Дел од Драчево утре без струја

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, дел од корисниците од улицата „Иван Хаџи Николов“ број 113 и број 111 во населба Драчево утре ќе бидат без струја. Како што информираат од Регионалниот центар за […]

ЕВН Соопштенија

Без струја утре дел од Ржаничино

Без струја утре од 8 до 15:30 часот ќе биде дел од Ржаничино во општина Петровец. Од Центарот за управување со кризи информираат дека без електрична енергија ќе останат корисниците од главната улица во селото […]

ЕВН Македонија со нов проект „ЛОСТ“ за стипендирање на  студенти од семејства со ниски месечни приходи - МИА
ЕВН Соопштенија

Делови од Ѓорче Петров и Карпош утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од општините Ѓорче Петров и Карпош. Од 09:00 до 13:30 часот без струја ќе бидат корисниците од дел од улица „Браќа […]

ЕВН Соопштенија

Без струја во понеделник дел од Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром

– Од Регионалниот центар за управување со кризи денеска информираа дека дел од корисниците во општините Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром во понеделник ќе имаат прекин на електричната енергија. Во периодот од 08:55 до 13:30 […]