Скопје

Општина Центар со препорака со јавните и угостителски објекти да ја прилагодат музиката согласно трагичната смрт на Вања

Општина Центар по повод немилиот настан и трагичната смрт на Вања Ѓорчевска, ученичка во 9-то одделение во ООУ „Јохан Хајнрих

Прочитај повеќе »

Долно Лисиче доби ДУП кој ги решава инфраструктурните проблеми и отвора правна можност за изградба на детска градинка и спортска сала

По долг период на изработка и добиено позитивно мислење од сите надлежни институции, Советот на Општина Аеродром на седницата што

Прочитај повеќе »