АМСМ Соопштенија

Интензитетот на сообраќајот умерен, нема чекање на граничните премини

25 септември 2021 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги […]

АМСМ Соопштенија

Состојба на патиштата

23 септември 2021 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по претежно суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги […]

АМСМ Соопштенија

Состојба на патиштата

22 сепетмври 2021 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по претежно суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги […]

АМСМ Соопштенија

Сообраќајот умерен, нема подолги задржувања на граничните премини

 – Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните […]

АМСМ Соопштенија

Состојба на патиштата

20 септември 2021 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема подолги […]

АМСМ Соопштенија

Состојба на патиштата

– Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и […]

Срна усмртена од возило на автопатот Тетово-Скопје - МИА
АМСМ Соопштенија

Состојба на патиштата

18 септември 2021  ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ Извештај бр. 0914 18.09.2021 06:00 часот СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци […]

АМСМ Соопштенија

Состојба на патиштата

17 септември 2021  ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ 06:00 часот СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини […]

АМСМ Соопштенија

Сообраќајот умерен, нема подолги задржувања на граничните премини

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Како што соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ), […]

Сообраќајот на патиштата со умерен интензитет - МИА
АМСМ Соопштенија

Состојба на патиштата

15 септември 2021 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема подолги […]