opserver.mk

Хил: Повлекувањето на војниците и апсењето на Радоичиќ е добар чекор, потребно е политичко решение за Косово

Американскиот амбасадор во Србија, Кристофер Хил, денеска изјави дека повлекувањето на војниците од административната линија и апсењето на Милан Радоичиќ

Прочитај повеќе »