srbija

Американски санкции против шефот на разузнавачката служба на Србија, Александар Вулин

Министерството за финансии на Соединетите Американски Држави на списокот санкции го стави директорот на Безбедносно-информативната агенција на Србија, Александар Вулин.

Прочитај повеќе »