Новости

Србите носат тенкови на Косово!?

Без никаква најава, на 31.03.2018 во доцните часови голема композиција натоварена со тенкови, тешка самоодна артилерија, оклопни транспортери и останати возила од Крушевац се движела во непознат правец. Според коментарите на видеото кое го снимиле […]

Вести

ХАОС на Косово: Уапсен Марко Ѓурич, директор на канцеларијата за Косово и Метохија! (ПОВЕЌЕ ВИДЕА)

Полициски специјалци упаднаа на собир на србите во Косовска Митровица и со употреба на сила, закани и шок бомби го уапсија Марко Ѓурич кој е директор на канцеларијата за Косово и Метохија. При акцијата на […]

Политика

Државниот секретар Виктор Димовски на средба на Мешовитата македонско-косовска експертска комисија во Приштина

Државниот секретар во Министерството за надворешни работи, Виктор Димовски, ја предводеше македонската делегација на состанокот на Мешовитата македонско – косовска експертска комисија за отворање на нов Заеднички граничен премин наменет за меѓународен патен сообраќај “Белановце […]