Магазин

Отсекогаш сте сакале парфемот да трае подолго: Ова се докажаните парфеми

На сите ни е важно парфемот да не ја загуби својата миризба во текот на денот. Без оглед на активностите, бираме парфеми за кои веруваме дека траат подолго. Во зимската сезона се свртуваме кон различни […]

Магазин

Звучи невообичаено, но исклучително ефикасно: Масло за кожата на лицето

Постоеше верување дека единствената цел е да се отстранат маснотиите од кожата, а не да се додаваат повеќе. Но, маслата станаа тема на многу истражувања во последните неколку години, особено кога станува збор за чистење […]