October 2, 2023

Ѓорчев: Ни се случува  демографска катастрофа, нема човек кој не размислува да се исели, а причините се јасни имаме најлоша влада која носи само пустош

Ни се случува демографска катастрофа каква што Македонија наназад 100 или 200 години немала. Од Македонија секогаш имало иселување, печалбарство,

Прочитај повеќе »