May 7, 2023

Спасовски: Воспоставивме модерни стандарди кои целосно ќе ја реализираат клучната позиција на полицијата како сервис на граѓаните

Припадниците на полицијата се хероите на нашето време, тие секојдневно ги ризикуваат животите за да да ја заштитат заедницата во

Прочитај повеќе »

Мицкоски: Расправата за бројки и проценти без суштина е навреда за жените, потребна е суштинска дебата како коренито да се подобрат правата на жените, како таа да стане понезависна

Добровечер за Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, Добровечер за најсилната женска организација политичка во Македонија, Драги пријатели, Почитувани гости, Ми

Прочитај повеќе »

Пешевска: Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи да биде значаен сегмент кој ги обединува сите жени за да се сочуваат македонските семејни вредности за кои сме одговорни и кои имаме обврска да ги пренесеме на нашите деца

Почитуван претседателе на ВМРО-ДПМНЕ проф. др. Христијан Мицкоски, Почитувана г-ѓа Маријана Петир, Почитуван генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ, г-дин. Ѓорѓија Сајкоски,

Прочитај повеќе »