Проф. д-р Тодор Чепреганов – За сè сме виновни самите! (ИНТЕРВЈУ)

Никој не загинал за ‘Северна’, сервилни политичари против сопствената држава, менувањето на име – грев кон претците, нови притисоци, нови уцени… Зошто дозволуваме странци да ни ја пишуваат историјата? Дали ќе се најдеме во учебниците како пример за уништување на една држава и народ со самонегирање? – Проф. д-р Чепреганов

Leave A Comment