No Picture
Дизајн

Заштитни маски од кожа на бурмански питон

Лос Анџелес, 22 април 2020 () – Компанијата „Ол американ гејтор“ од Флорида почна да продава маски за лице од кожа од бурмански питони. Овие змии периодов неконтролирано се размножуваат во Националниот парк Еверглејдс, со […]

Тинејџерка направи мини-сала за искачувања од својата соба (видео) - МИА
Дизајн

Тинејџерка направи мини-сала за искачувања од својата соба (видео)

Лос Анџелес, 21 април 2020 () – Тинејџерка од САД стана своевиден хит на интернет поради нејзиниот креативен начин да ја победи здодевноста со којашто нејзините врсници се соочуваат поради изолацијата и физичкото растојание. Имено, […]