August 6, 2023

Божиновски: Тие се можеби тивко најдискриминраната група во општеството иако вел работен век го дале за истото

Пензионерите утре почнуваат протести за достоинствен живот. Тие се можеби тивко најдискриминраната група во општеството иако вел работен век го

Прочитај повеќе »