January 31, 2024

„Политико“ : Токсични хемикали пронајдени во крвта на највисоките претставници на ЕУ

Еколошките невладини организации идентификуваа токсични „вечни хемикалии“ во крвта на највисоките претставници на Европската унија. Ова е направено како дел

Прочитај повеќе »