September 5, 2023

Онколошки пациенти протестираа пред Обвинителството: бараат имиња и презимиња на инволвираните во кражбата на лекови

„Сакаме имиња и презимиња за ние пациентите да не се сомневаме во чесните доктори“. Ваква порака испратија денес група онколошки

Прочитај повеќе »