August 27, 2023

Премиерот Ковачевски присуствуваше на работна вечера во организација на премиерот на Словенија, Роберт Голоб

Премиерот Димитар Ковачевски, во рамки на посетата на Словенија по повод учеството на Бледскиот стратешки форум, вечерва присуствуваше на работна

Прочитај повеќе »