–>

Од 23 часот до 6 наутро Илинденска ќе биде затворена оти ќе се снима спот

Ilindenska-1-bg.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Во периодот од 23 часот на 27 август до 6 часот на 28 август затворен за сообраќај во двете насоки на движење ќе биде булевар Илинден, на потегот од крстосница со булевар Св. Климент Охридски до улица Наум Наумовски Борче, при што сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници.

Секторот за внатрешни работи Скопје, односно Единицата за безбедност на патниот сообраќај на 27 и 28 август 2023 година поради снимање на музички спот од страна на Друштво за продукција и услуги „Мелем продукција“ ДООЕЛ, Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје.

Во периодот од 23 часот на 27 август до 6 часот на 28 август затворен за сообраќај во двете насоки на движење ќе биде булевар Илинден, на потегот од крстосница со булевар Св. Климент Охридски до улица Наум Наумовски Борче, при што сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници.

МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците опфатени со посебниот режим на сообраќај.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK