August 25, 2023

На Османи не му е гајле за Македонија, тој се грижи за Косово: интервју со Најчевска, која го открива значењето на изјавите на албанските политичари

Осврнувајќи се на политиката што се води во државата и на луѓето одговорни за тоа, професорката Мирјана Најчевска во интервју

Прочитај повеќе »