February 10, 2024

Германија се соочува со „најголемата криза со недвижностите“ во последните 15 години

Deutsche Pfandbriefbank, германска банка фокусирана на комерцијални недвижности, стана најновиот заемодавател во земјата кој објави дека оставил настрана повеќе резерви

Прочитај повеќе »