October 17, 2023

Генералниот директор на „Алкалоид“ панелист на „Трансформација 28“ во организација на „Црвен крст“

Генералниот директор и Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“, Живко Мукаетов, беше говорник на панел-дискусијата насловена „Градење на здраво и

Прочитај повеќе »