September 19, 2023

Наставник Бумбароски: Очигледно во нашата напатена Македонија повеќе се ценат луѓето од вториот дел – оние неморалните, себичните и безобразните, отколку првите

Повеќе од 40 години: – внимавам како се однесувам во јавност, – го почитувам мислењето на другите, – чекам соговорникот

Прочитај повеќе »

Проф. Трајковски: Да направиме една груба пресметка на исплатливоста на складирањето на електричната енергија во ПАХЕ „Чебрен“

ПАХЕ „Чебрен“ како главен капацитет за складирање на електричната енергија од фотонапонските електрани во Македонија Го отворив веб сајтот на

Прочитај повеќе »