September 8, 2023

Корупцијата има потенцијал да ги поткопа стратешките амбиции на Северна Македонија, велат од Стејт Департментот за „Гласот на Америка“

Корупцијата има потенцијал да ги поткопа стратешките амбиции на Северна Македонија, изјавија од прес-службата на Стејт департментот за „Гласот на

Прочитај повеќе »