–>

Божиновски: Кога че сфатиме дека од нас зависат тие, а не ние од нив, ќе е многу поинаку

bozhinovski
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Едно од најголемите злосторства во овие 32 години што ни го направија е тоа што нѐ убедија дека ништо од нас не зависи, дека не вреди да се спротиставиш, бориш. Дека ништо не може да се смени. Кога че сфатиме дека од нас зависат тие, а не ние од нив, ќе е многу поинаку.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK