September 4, 2023

Димитриеска Кочоска: Буџетот за 2023 е инфлаторен, планиран на база на инфлација, наплатата се намалува, во делот на приходите ќе недостасуваат 300 милиони евра

„Ако ја погледнете фискалната стратегија, во однос на претходната ќе забележите дека во делот на даночните приходи дури имаме и

Прочитај повеќе »

„Жив и здрав со семејството“ – новинарка објави фотографија од рускиот генерал Суровикин за првпат во јавноста по бунтот „Вагнер“

Руската новинарка Ксенија Собчак на својот профил на „Телеграм“ ја објави првата фотографија, на која што тврди дека е поранешниот

Прочитај повеќе »