September 1, 2023

Божидар Божиновски: Како да ги судиш овие ѕверови кои им одземаат шанса за живот на оние кои се борат со најопаката болест?

Полицијата и обвинителството истражуваат криминали на онкологија, се краделе лекови и се продавале на црн пазар, терапијата се мешала со

Прочитај повеќе »

Тренчевска: Мојата генерација веќе 20 години е во чекална, затоа имаме должност кон младите, нашата држава да стане дел од ЕУ

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска вечерва на отворената трибина „Ние сме Европа“ зборуваше за вредностите кои Владата

Прочитај повеќе »