–>

Божидар Божиновски: Како да ги судиш овие ѕверови кои им одземаат шанса за живот на оние кои се борат со најопаката болест?

bozinovski_bozidar_3453534
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Полицијата и обвинителството истражуваат криминали на онкологија, се краделе лекови и се продавале на црн пазар, терапијата се мешала со физиолошки раствор од страна на организирана група.

Како да ги судиш овие ѕверови кои им одземаат шанса за живот на оние кои се борат со најопаката болест?

Колку жртви досега паднале од овој криминал, колку деца се без родители, колку родители се без деца, во колку бракови останал само еден?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK