zito

Средба на претставниците на Романија, ЕУ, САД и Молдавија за алтернативни рути за транспорт на украинско жито

Претставници на САД, ЕУ, Молдавија и Романија денеска во источниот романски град Галац ќе разговараат за изнаоѓање алтернативни рути за

Прочитај повеќе »