Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил во близина на планинарски дом

hhg.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK







Се трага по Милан Ѓорѓевиќ (41) од Ниш.

Според сведочењето на семејството, Милан во моментот на неговото исчезнување носел темни панталони, бела кошула и кафени чевли. Тој е висок 185 сантиметри.

Последен пат е виден синоќа кај Бојанини води во 18 часот и 30 минути во близина на планинарскиот дом каде што го паркирал автомобилот.

Семејството апелира за помош и ги замолува сите луѓе кои можат да се приклучат во потрагата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK