Интересно

Новиот смартфон VIVAX Fly V1 е едноставно „Предобар“!

Хрватскиот бренд VIVAX го лансираше својот најнов телефон во Македонија  Хрватскиот бренд VIVAX отвора нови поглавја на пазарот. Денес во Македонија за прв пат може да се најде најновиот VIVAX Fly V1. Како компанија која […]

No Picture
Издвојуваме

Слика која го растажи цел свет!

“Можете да ја уништите земјата. Но, не можеш да го уништите родителот кој е подготвен да направи се што може за да неговите деца бидат среќни – без разлика на светот кој ги опкружува.” извор