Интересно

9 авиони на НАТО кои беа соборени од СССР

Ноeмври 1951. Советски МиГ-15 собори американски P2V Neptune над Јапонското море, 30 км од Владивосток, убивајќи 10 членови на неговиот екипаж. Претставници на американската морнарница рекоа дека авионот бил нападнат во текот на извидувачки лет. Дури […]

Интересно

Љубовната приказна помеѓу Иван и Ана го освојува Капитол мол

#КогаИванЈаСретнаАна Во популарниот трговски центар во Скопје, Капитол мол, се роди уште една љубовна приказна. Иван ја сретна Ана и само со уште неколку денови пред Денот на вљубените останува прашањето: Како да продолжи приказната […]

Интересно

SAMSUNG Galaxy: Our Galaxy – Short film

Компанијата Самсунг креираше краток филм насловен како “Samsung Galaxy: Нашата галаксија”. “Samsung Galaxy: Нашата галаксија” е филм кој го прикажува производствениот процес при настанувањето на Самсунг телефоните од перспективата на робот. Патувањето започнува со “будењето“ […]