Интересно

Дигитален албум со сликички за светското првенство во Русија 2018

Албумот со дигитални сликички Русија 2018 на Панини започна од 20 Март. Овој своевиден натпревар трае до 31 август 2018 година. Во текот на играта издавачот нуди бројни награди. Дигиталнот албум можете освен што можете да […]