Интересно

Зошто реков НЕ на 1.000.000 долари!?

Дечково е Jay Shetty. Има интересни, мотивациони видеа на интернет. Поприлично познат и гледан. Како и на сите со влијание му пристапиле со понуда да го злоупотреби тоа влијание и популарност за да ги тера […]

Интересно

Конструкторите го покажаа изгледот на перспективната атомска подморница од петта генерација „Хаски“

Петербуршкото конструкторско биро „Малахит“, специјализирано за развој на подморници, објави постер на кој е прикажано подводно пловило со чудни контури за кое се верува дека е перспективната атомска подморница од петта генерација „Хаски“. Ова не […]