October 15, 2023

Нетанјаху ја одржа првата седница на проширената вонредна влада: Израел ќе го урне Хамас

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху денеска за првпат ја свика седницата на проширената вонредна влада, изјавувајќи дека таа го демонстрира националното

Прочитај повеќе »