September 14, 2023

Спасовски-Марин Лопез: Континуираната соработка е од големо значење за креирање услови за модерно полициско работење

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, на покана на Агенцијата на Европската Унија за обуки за спроведување на законот (ЦЕПОЛ),

Прочитај повеќе »