Јован Крајевски: Сега НАТО нека ви ги плаќа сметките!

jovan krajevski
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Србија, земја што не е членка на НАТО и ЕУ, минатата година бележи најголем реален пораст на платите од 15,2%!
Македонија, г(о)рда членка на НАТО, минатата година бележи реален ПАД на платите од 2,8%!
Сега НАТО нека ви ги плаќа сметките!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK