May 18, 2023

Ангелов: Доколку биде отфрлена иницијативата на Достоинство, истиот ден ќе ја напуштиме владината коалиција

Доколку Владата ја отфрли иницијативата на Достоинство, за праведен надомест на нематеријална штета на воените инвалиди, 30 необештени воени инвалиди,

Прочитај повеќе »

Зеленски: Враќањето на полуостровот Крим што го припои Русија кон Украина – сигурно ќе се случи

Украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска го свика Советот за реинтеграција на украинските територии за да разговара за враќањето на украинската

Прочитај повеќе »