Делегација на Пратеничката група на Парламентот на Австрија во посета на Собранието

poseta-sobranie
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Во посета на Собранието денеска ќе биде делегација на Пратеничката група на австрискиот Парламент за соработка со Парламентот на Република Северна Македонија.Членовите на делегацијата ќе се сретнат со претседателот на Собранието Талат Џафери, со претседателот и членовите на Пратеничката група за соработка со австрискиот Парламент, како и со претседателот на Постојаната анкетна комисија за заштита на слободата и правата на граѓанинот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK