Собраниската Комисија за финансирање и буџет ќе одржи седница

sobranie
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Во Собранието денеска седница ќе одржи Комисија за финансирање и буџет.Членовите на Комисијата ќе дискутираат за Годишниот извештај за извршените ревизии и за работата на Државниот завод за ревизија за 2022 година.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK