ССК организира средба на тема „Актуелна економска состојба и Данок на солидарност”

stopanski komori na mkd
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Сојузот на стопански комори денеска организира средба на тема „Актуелна економска состојба и Данок на солидарност”.Како што информираат од ССК, на средба ќе присуствуваат Горан Ѓорѓиевски, потпретседател на Комората, Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK