Димитриевски на средба со директорот на Националниот демократски институт (NDI) Скот Хејзлет

dimitrievski
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, вчера оствари средба со директорот на Националниот демократски институт за меѓународни работи (NDI) во Македонија Роберт Скот Хејзлет, информираа денеска од општина Куманово. Оттаму додаваат дека на средбата, тие разговарале на повеќе теми меѓу кои и за нивната субнационална програма за управување и промовирање на меѓупартиски дијалог.

– Остварив продуктивна средба со директорот на Националниот демократски институт за меѓународни работи (NDI) во Македонија Роберт Скот Хејзлет. На средбата, разговаравме на повеќе теми меѓу кои и за нивната субнационална програма за управување и промовирање на меѓупартиски дијалог, објави Димитриевски на социјалните мрежи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK