Дел од улицата „Никола Парапунов“ во Карпош без вода

вода
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Поради изведување на водоводен приклучок ф-150 мм на улица „Никола Парапунов“ бб, во населба Карпош, попладнево е прекинато водоснабдувањето за корисниците на дел од истата улица.

Како што информираат од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK