Премиера на претставата ТИК-ТАК во Турски Театар

tik-tak
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK
НУ Турски Театар вечерва премиерно ќе ја изведе претставата ТИК-ТАК во адаптација и режија на Синиша Евтимов работена според мотивите на Лорен Бафој и Висенте Вилануева, со почеток во 20.00 часот.Претставата ќе биде изведена на сцената на Театар Комедија. Таа ќе има и титл на македонски јазик

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK