May 9, 2023

Џафери се обрати пред учесниците на Конференцијата во Охрид, Спасовски организираше свечена вечера

– Претседателот на Собранието, Талат Џафери, вечерва имаше обраќање пред учесниците на 50-тата Европска регионална конференција на Интерпол во Охрид,

Прочитај повеќе »