Неделен репертоар во Драмски театар Скопје

dramski-teatar-skopje
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 8.5.2023 до 14.5.2023 годден и час: 8.5.2023 (понеделник) | 20:00
претстава: ЗА НАС ПОЧНУВА ЖИВОТ
Играат:

 

 

автор:

режија:
Биљана Драгиќевиќ – Пројковска, Нино Леви

 

 

Ѓерѓ Шпиро

Дејан Пројковски

 

 

ден и час: 12.5.2023 (петок) | 20:00
претстава: КАФЕЗ КАЈ КОКОНИ – ПРЕТПРЕМИЕРА
Играат:

 

 

 

 

автор:

режија:
Филип Трајковиќ, Александар Степанулески, Стефан Вујисиќ, Предраг Павловски, Димитрија Доксевски, Маја Вељковиќ – Пановска, Дамјан Цветановски, Соња Стамболџиоска, Златко Митрески, Нела Павловска, Емилија Мицевска, Бранко Атанасов

 

Жан Пуаре

Димче Николовски

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK