May 8, 2023

Средба Мицкоски-Козма: Изборите да им овозможат на сите граѓани еднакво учество во изборниот процес

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денеска оствари средба со директорката на Канцеларијата на Меѓународната фондација за изборни системи – ИЕФС

Прочитај повеќе »