Прекин на водата во дел од Карпош

slavina-cesma-voda-1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на приклучна цевка на „Леринска“ бр. 51, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа улица, вклучително и сите деловни објекти и Амбасадата на Република Германија.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10 часот до завршување со санација на дефектот (општина Карпош).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK