Без струја Сарај и Чучер Сандево

struja_3253534
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

ЕВН Македонија извести дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Сарај и Чучер Сандево.Во период од 08:30 до 11:00 часот, без напојувањe ќе останат дел од потрошувачите на село Крушопек во општина Сарај.

Во период од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од Село Танушевци, село Брест, село Малино, „Кодра Фура“, „Караула Танушевци“, дел од село Мирковци, село Побожје, село Бродец, село Кучевиште во општина Чучер Сандево ќе немаат струја.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK