–>

Прекин во електроснабдувањето во Ѓорче Петров

struja
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 22.08.2023 година, од 09:00 до 15:00 часот без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од с.Грачани (опш.Ѓорче Петров – Скопје)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK