Астрономски календар

astronomski_3453453443
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е среда, 10 мај 2023 година, 130-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 235 дена.Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 19 минути, а ќе зајде во 19 часот и 42 минути.

Денов трае 14 часа и 22 минути.

Месечината која е во фаза на полна Месечина ќе изгрее 18 минути по полноќ, а ќе зајде во 8 часот и 55 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK