Астрономски календар

astronomski_34534543
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е вторник, 9 мај 2023 година, 129-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 236 дена.Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 20 минути, а ќе зајде во 19 часот и 41 минута.

Денов трае 14 часа и 20 минути.

Месечината која е во фаза на полна Месечина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 7 часот и 48 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK